Het avontuur gaat beginnen


Het is zo ver. Mijn geduld wordt beloond. Deze zomer nog mag ik starten met mijn NeuroPhysics avontuur. Op 18 juli 2022 sta ik voor de deur in Australië, om te leren mijn zenuwstelsel te kalmeren en mijn lichaam aan te zetten tot zelfheling. Het zal zwaar zijn, maar binnen vier tot zes weken hoop ik te leren wat ik nodig heb om thuis verder te bouwen aan volledige genezing.

Precies twee jaar heb ik gewacht op dit moment.

Je zou zeggen dat twee jaar wachten verschrikkelijk zwaar moet zijn geweest, maar dat was niet zo. Het lijden onder ME en POTS was enorm, maar er viel een grote last weg toen het oneindige afzien plaats maakte voor hoop. Lotgenoten die NeuroPhysics al hadden ondervonden werden een inspiratiebron, er bleek tóch een weg uit deze eeuwige ellende.

Met de theorie achter NeuroPhysics ben ik zelf alvast aan de slag gegaan. Ik onderzocht wat ik thuis kon inzetten, en warempel, het werkte. Met onder andere een streng dieet, meditatietechnieken en een therapie die een paar gelijkenissen toont met NeuroPhysics, heb ik mijn dagen gevuld.

Ik heb al een start gemaakt aan een mooi en vrij leven. NeuroPhysics Therapy zal ervoor zorgen dat ik weer een compleet mens wordt, en wat ik kan doen om een terugval later in het leven te voorkomen. Ik begin al te proeven van alle mogelijkheden en mijn potentie, maar hoe dat echt voelt kan ik me nog niet helemaal voorstellen. Ik heb immers sinds mijn 14e al beperkingen.

Over een jaartje verwacht ik terug te kunnen kijken en te zeggen: ‘twintig jaar van mijn leven was ik ziek, die fase is gelukkig helemaal voorbij’.

De doneeractie was een succes. We hebben bijna €25.000 opgehaald, en met wat Vincent en ik zelf hebben gespaard, kunnen we met een gerust hart op het vliegtuig stappen. Ontzettend bedankt voor alle donaties, acties en vooral alle liefde en steun. Het heeft ons veel gegeven. Naast het geld om mijn leven weer op te kunnen gaan bouwen, doet het vooral emotioneel veel met ons.

Het wachten valt me nu ineens toch wel wat zwaar. Vooral nu ik weet dat ik ook van de natuur in Australië zal kunnen genieten. Het lijkt me ontzettend bevrijdend om zonder rolstoel het prachtige regenwoud te kunnen bewonderen, of het parelwitte zand van de stranden onder mijn voeten te kunnen voelen. Deze zomer is het eindelijk zo ver.

Let the final battle begin!

11 reacties op “Het avontuur gaat beginnen

  1. Lieve Sanne. Het is jou toch zó gegund. Geniet van de dingen die je mee gaat maken. En Geniet ook van Vincent. Want die is toch wel een hele goeie jongen. Maar dat doe je al dat weet ik zeker. Groetjes van Ruud en Do

    Geliked door 1 persoon

  2. Lieve Sanne,

    De dag kan niet mooier beginnen dan met dit nieuws.
    Wat een onvoorstelbaar jaar gaat dit worden.

    Ik wens jou, Vincent en iedereen die je lief is, alle goeds, succes en vooral alle geluk van de wereld toe.

    Liefs van janet Holdijk.

    Geliked door 1 persoon

  3. Lieve Sanne ik ben zo trots op je!! Wat een avontuur ligt er open voor jou en Vincent!! We bidden voor jullie, voor een mooi herstel, gezondheid, bezinning en ook voor mooie genietmomenten. Australie!! Een mooi land, ik gun het jullie zooo❤️
    Kus Foka ook v AJ

    Geliked door 1 persoon

  4. Lieve Sanne, super dat je eindelijk naar Australië mag gaan om daar nog sterker te worden. Ik heb begrepen dat het inmiddels gelukkig een stuk beter met je gaat en dat is erg fiijn om te horen. Heel veel sterkte, maar ook heel veel mooie momenten toegewenst in het mooie Australie. 😘❤️

    Geliked door 1 persoon

  5. Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie naar Australië kunnen. Een nieuw begin. Ik hoop van harte dat het jullie brengt waar je op hoopt! Veel succes!!
    Lieve groet, Margo.

    Geliked door 1 persoon

  6. Lieve Sanne en Vincent, wat geweldig dat er eindelijk een datum is waar jullie naartoe kunnen leven en dat het nu echt gaat beginnen! Ik wens jullie alle kracht en liefde toe, een spoedig herstel en een geweldige nieuwe start in jullie leven! Liefs Anne 😘😘

    Geliked door 1 persoon

  7. Jaaaa!! Geweldig Sanne dat jullie eindelijk kunnen gaan! Je mag zo trots zijn op de weg die jullie al samen hebben afgelegd en daar gaat nu nog een zwaar en hopelijk ook mooi stukje bij komen. Het is geweldig dat je een nieuwe start kan maken in jouw leven, dat is je zo gegund en ik weet zeker dat dit lukt. Sterk mens! Heel veel succes en geluk! Liefs Linda

    Geliked door 1 persoon

  8. Lieve Sanne en Vincent,
    Wij wensen jullie heel veel sterkte daar in het verre Australië! En vooral geluk!
    Met al het doorzettingsvermogen en geduld dat jullie al die jaren hadden gunnen wij jullie na dit avontuur veel energie en gezondheid! Veel liefs van Jan en Bernadette.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie